Prijzen
Log in
CRM voor verkoop

Verkoopbeheersysteem

De beste tools voor het uitvoeren en beheren van online verkoop. Blijf op de hoogte van alle bedrijfsveranderingen en trends.

Verkoopbeheer
0
Verhoogde verkoop
0
Hogere conversieratio
0
Partnerbedrijven

Breid de mogelijkheden van uw bedrijf uit

Begin met het maximaliseren van elke klant #2

Verhoog uw conversieratio en verbeter de klantenservice met directe toegang tot alle EasyWeek-functies.

Alle verkoopgegevens altijd binnen handbereik

Effectief verkoopbeheer. Blijf op de hoogte van alle veranderingen en trends met analytische rapporten over bedrijfsresultaten.

Blijf gesynchroniseerd vanaf elk apparaat

Ons systeem werkt op smartphones, tablets en in de webversie. Mogelijkheid om boekingen onderweg te beheren!

App StoreGoogle Play
Onze prijzen
  • Geen creditcard nodig
  • Probeer de volledige versie 14 dagen uit
  • Geen verborgen kosten
Gratis
0€
Basisfuncties
Pro Pro
van 9,52€
Geavanceerde functies
Vergelijk alle plannen
Sluit je aan bij de bedrijven die ons vertrouwen

Creëer je succesverhaal met EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Geliefd bij meer dan 10.000 bedrijven voor eenvoudig online boeken.

Rated {score} stars

Super goede app

playmarketJustin PriveVerified user
Rated {score} stars

Ik werk nu een paar maanden met EasyWeek en ik moet zeggen dat het mijn leven een stuk makkelijker heeft gemaakt. Geen gedoe meer met dubbele boekingen of gemiste afspraken. Het systeem is niet perfect, maar de klantenservice is altijd behulpzaam. Ik zou het zeker aanraden.

playmarketJeroen de VriesFotografie Studio
Rated {score} stars

Dit is echt een game-changer voor ons. Geen gedoe meer met handmatige boekingen en het bijhouden van schema's. EasyWeek doet alles voor ons en we hebben meer tijd om ons op onze klanten te concentreren. Super!

capterraLars JanssenAutoreparatiedienst
Rated {score} stars

Geweldig systeem! Ik kan mijn afspraken nu op één plek beheren en het bespaart me zoveel tijd. Mijn klanten vinden het ook geweldig omdat ze hun afspraken gemakkelijk online kunnen boeken. Bedankt EasyWeek!

g2Emma de JongSchoonheidssalon
Rated {score} stars

Fantastisch! Dat is het enige woord dat ik kan gebruiken om EasyWeek te beschrijven. Het heeft mijn praktijk getransformeerd. Geen gedoe meer met afspraken, geen gemiste oproepen. Alles is gestroomlijnd en efficiënt. Dank je wel, EasyWeek!

playmarketMarieke JansenTandartspraktijk
Rated {score} stars

Ik kan niet meer zonder EasyWeek! Het heeft mijn bedrijf echt naar een hoger niveau getild. De automatische herinneringen zijn superhandig, ik heb nu veel minder no-shows. Echt een aanrader!

applestoreLotte van DijkSchoonheidssalon
Rated {score} stars

Echt een uitkomst, deze EasyWeek! Het bespaart me zoveel tijd met het inplannen van afspraken. Mijn klanten vinden het ook geweldig, ze kunnen nu zelf hun afspraken inplannen wanneer het hen uitkomt. Top!

g2Elise JansenKapsalon
Rated {score} stars

EasyWeek heeft onze boekingsproces echt soepeler gemaakt. Onze klanten vinden het ook veel gemakkelijker om hun afspraken te beheren. Dank je wel EasyWeek!

getappBram van der MeerSportschool
Rated {score} stars

Ik vind het leuk dat EasyWeek me helpt mijn yogaklassen efficiënt te beheren. Het instellen van de dienst was een beetje verwarrend, maar hun klantenservice was heel behulpzaam. Nu kan ik me concentreren op mijn lessen in plaats van me zorgen te maken over het boeken van afspraken.

capterraSofie JansenYogastudio
Rated {score} stars

Ik was eerst een beetje sceptisch over het overschakelen naar een nieuwe boekingssysteem, maar EasyWeek heeft me echt verrast. Het is super eenvoudig en zeer efficiënt. Een paar kleine dingen die nog verbeterd kunnen worden, maar over het algemeen ben ik tevreden.

applestoreSanne de VriesKapperszaak
Veelgestelde vragen

Kunt u het antwoord niet vinden? Neem contact op met ons vriendelijke team.

Hoe kan EasyWeek helpen bij het verkoopbeheer van mijn bedrijf?

EasyWeek biedt een krachtig boekingsplatform dat helpt om uw verkoopprocessen te stroomlijnen. Het stelt u in staat om afspraken, boekingen en voorraad te beheren, waardoor het gemakkelijk is om transacties bij te houden en ervoor te zorgen dat u uw verkoop maximaliseert.

Kan EasyWeek integreren met mijn bestaande verkoopbeheertools?

Ja, EasyWeek is ontworpen om naadloos te werken met een verscheidenheid aan verkoopbeheertools. Dit betekent dat u het kunt integreren in uw bestaande infrastructuur voor een naadloze overgang.

Is EasyWeek geschikt voor bedrijven van alle groottes?

Absoluut! Of je nu een klein bedrijf bent dat reserveringen wil stroomlijnen of een groot bedrijf dat activiteiten wil automatiseren, EasyWeek is schaalbaar om aan jouw behoeften te voldoen.

Hoe beschermt EasyWeek de gegevens van mijn klanten?

EasyWeek neemt gegevensbescherming serieus. We hebben robuuste beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat alle klantgegevens veilig en beveiligd zijn. We voldoen aan alle belangrijke regelgeving op het gebied van gegevensbescherming.

Welke soort ondersteuning biedt EasyWeek aan bedrijven?

EasyWeek biedt uitgebreide ondersteuning aan bedrijven, inclusief technische ondersteuning om u te helpen bij het integreren en gebruiken van het platform, evenals klantenservice om eventuele vragen of problemen die u mogelijk heeft te beantwoorden.

14 dagen volledige versie gratis

Gebruik alle functies van ons product absoluut gratis en zonder enige beperkingen. Evalueer de functionaliteit, voordelen en het gemak van EasyWeek.

Onbeperkte toegang tot alle plannen voor 14 dagen

Ondersteunende service

Kies de messenger om contact te maken met het EasyWeek Support Team

WhatsApp Telegram

Vragen? Chat met ons!

We zijn nu onlineSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo
Hoe het werkt