Prijzen
Log in
Salaris module

Loonadministratie

Een handig systeem voor effectief beheer van loonadministratie en werknemersbetalingen. Ontworpen om uw werkprocessen te vereenvoudigen.

Salarisbeheer van personeel

Breid de mogelijkheden van uw bedrijf uit

Begin met het maximaliseren van elke klant #2

Verhoog uw conversieratio en verbeter de klantenservice met directe toegang tot alle EasyWeek-functies.

Blijf gesynchroniseerd vanaf elk apparaat

Ons systeem werkt op smartphones, tablets en in de webversie. Mogelijkheid om boekingen onderweg te beheren!

App StoreGoogle Play
Onze prijzen
  • Geen creditcard nodig
  • Probeer de volledige versie 14 dagen uit
  • Geen verborgen kosten
Gratis
0€
Basisfuncties
Pro Pro
van 9,52€
Geavanceerde functies
Vergelijk alle plannen
Sluit je aan bij de bedrijven die ons vertrouwen

Creëer je succesverhaal met EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Geliefd bij meer dan 10.000 bedrijven voor eenvoudig online boeken.

Rated {score} stars

Ik werk nu een paar maanden met EasyWeek en ik moet zeggen dat het mijn leven een stuk makkelijker heeft gemaakt. Geen gedoe meer met dubbele boekingen of gemiste afspraken. Het systeem is niet perfect, maar de klantenservice is altijd behulpzaam. Ik zou het zeker aanraden.

playmarketJeroen de VriesFotografie Studio
Rated {score} stars

Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Fijn om te gebruiken, bedankt voor deze aanwinst!

playmarketRein KramerVerified user
Rated {score} stars

Ik vind het leuk dat EasyWeek me helpt mijn yogaklassen efficiënt te beheren. Het instellen van de dienst was een beetje verwarrend, maar hun klantenservice was heel behulpzaam. Nu kan ik me concentreren op mijn lessen in plaats van me zorgen te maken over het boeken van afspraken.

capterraSofie JansenYogastudio
Rated {score} stars

Ik moet zeggen, EasyWeek heeft mijn leven veranderd. Als garagehouder had ik het moeilijk om bij te houden wie wanneer kwam. Met deze dienst kan ik alles op één plek zien en beheren. Plus, klanten kunnen zelf hun afspraken maken, wat een groot pluspunt is. Super!

trustpilotBram VisserGarage
Rated {score} stars

Geweldig systeem! Ik kan mijn afspraken nu op één plek beheren en het bespaart me zoveel tijd. Mijn klanten vinden het ook geweldig omdat ze hun afspraken gemakkelijk online kunnen boeken. Bedankt EasyWeek!

g2Emma de JongSchoonheidssalon
Rated {score} stars

EasyWeek heeft onze boekingsproces echt soepeler gemaakt. Onze klanten vinden het ook veel gemakkelijker om hun afspraken te beheren. Dank je wel EasyWeek!

getappBram van der MeerSportschool
Rated {score} stars

Ik kan niet meer zonder EasyWeek! Het heeft mijn bedrijf echt naar een hoger niveau getild. De automatische herinneringen zijn superhandig, ik heb nu veel minder no-shows. Echt een aanrader!

applestoreLotte van DijkSchoonheidssalon
Rated {score} stars

Dit is echt een game-changer voor ons. Geen gedoe meer met handmatige boekingen en het bijhouden van schema's. EasyWeek doet alles voor ons en we hebben meer tijd om ons op onze klanten te concentreren. Super!

capterraLars JanssenAutoreparatiedienst
Rated {score} stars

Echt een uitkomst, deze EasyWeek! Het bespaart me zoveel tijd met het inplannen van afspraken. Mijn klanten vinden het ook geweldig, ze kunnen nu zelf hun afspraken inplannen wanneer het hen uitkomt. Top!

g2Elise JansenKapsalon
Rated {score} stars

Ik ben dol op EasyWeek! Het is de beste investering die ik voor mijn bedrijf heb gedaan. Het systeem is intuïtief en maakt boekingen en planning een fluitje van een cent. Mijn klanten zijn ook erg tevreden. Ik kan niet meer zonder!

twitterMarieke VerhoevenSpa & Wellness Centrum
Veelgestelde vragen

Kunt u het antwoord niet vinden? Neem contact op met ons vriendelijke team.

Hoe werkt de functie voor loonbeheer van personeel van EasyWeek?

De functie voor loonbeheer van personeel van EasyWeek is een geautomatiseerd systeem dat helpt bij het beheren van de loonlijst van uw bedrijf. Het berekent salarissen op basis van de uren die in het systeem zijn geregistreerd, rekening houdend met eventuele overuren, verlof en onbetaalde pauzes. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en voorschriften van uw bedrijf.

Kan de functie Personeelsloonbeheer verschillende soorten werknemerscontracten verwerken?

Ja, de functie Personeelsloonbeheer is ontworpen om verschillende soorten contracten te verwerken. Of uw werknemers nu fulltime, parttime of contractanten zijn, het systeem kan worden aangepast aan de specifieke voorwaarden van hun contract.

Is de functie voor het beheren van personeelsloonlijsten veilig?

Ja, veiligheid is een topprioriteit voor EasyWeek. We gebruiken geavanceerde beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat alle gegevens, inclusief looninformatie, vertrouwelijk blijven en veilig zijn tegen ongeautoriseerde toegang.

Kan de functie Personeelsloonbeheer integreren met andere boekhoudsoftware?

Ja, Personeelsloonbeheer van EasyWeek kan integreren met veel populaire boekhoudsoftware. Dit zorgt voor naadloze gegevensoverdracht en helpt om al uw financiële informatie op één plek te houden.

Wat als ik hulp nodig heb met de functie Personeelsloonbeheer?

EasyWeek biedt uitgebreide ondersteuning voor al haar functies. Als u hulp nodig heeft met de functie Personeelsloonbeheer, kunt u op elk moment contact opnemen met ons klantenserviceteam dat klaar staat om u te helpen.

Blijf bij uw klanten, wij regelen de rest

Probeer EasyWeek voor efficiënt beheer van uw bedrijf. Onze ondersteuning is altijd beschikbaar: 7 dagen per week, gratis op elk tarief.

Concentreer u op uw service, wij zorgen voor de rest

Ondersteunende service

Kies de messenger om contact te maken met het EasyWeek Support Team

WhatsApp Telegram

Vragen? Chat met ons!

We zijn nu onlineSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo
Hoe het werkt