Prijzen
Log in
Bescherming tegen no-shows

Bescherming tegen no-shows

Bewezen tools om annuleringen te minimaliseren. Beheer uw bedrijf zonder het risico op winstverlies door afwezigheid van klanten.

Bescherming tegen no-show

14 dagen gratis volledige versie

Onbeperkte toegang tot alle plannen voor 14 dagen #2

Gebruik alle functies van ons product absoluut gratis en zonder enige beperkingen. Evalueer de functionaliteit, voordelen en het gemak van EasyWeek.

Blijf gesynchroniseerd vanaf elk apparaat

Ons systeem werkt op smartphones, tablets en in de webversie. Mogelijkheid om boekingen onderweg te beheren!

App StoreGoogle Play
Onze prijzen
  • Geen creditcard nodig
  • Probeer de volledige versie 14 dagen uit
  • Geen verborgen kosten
Gratis
0€
Basisfuncties
Pro Pro
van 9,52€
Geavanceerde functies
Vergelijk alle plannen
Sluit je aan bij de bedrijven die ons vertrouwen

Creëer je succesverhaal met EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Geliefd bij meer dan 10.000 bedrijven voor eenvoudig online boeken.

Rated {score} stars

EasyWeek heeft zeker geholpen om mijn praktijk beter te beheren. Ik vind het vooral handig dat patiënten hun eigen afspraken kunnen inplannen en wijzigen. Er zijn enkele kleine problemen, maar over het algemeen ben ik tevreden.

getappJan de VriesFysiotherapie
Rated {score} stars

Ik ben dol op EasyWeek! Het maakt mijn leven zo veel eenvoudiger. Klanten kunnen zelf boeken en ik kan mijn tijd beter besteden aan het verzorgen van hen in plaats van aan de telefoon te hangen. Absolute aanrader!

trustpilotEls GeurtsSchoonheidssalon
Rated {score} stars

Ik ben dol op EasyWeek! Het is de beste investering die ik voor mijn bedrijf heb gedaan. Het systeem is intuïtief en maakt boekingen en planning een fluitje van een cent. Mijn klanten zijn ook erg tevreden. Ik kan niet meer zonder!

twitterMarieke VerhoevenSpa & Wellness Centrum
Rated {score} stars

Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Fijn om te gebruiken, bedankt voor deze aanwinst!

playmarketRein KramerVerified user
Rated {score} stars

Ik vind het leuk dat EasyWeek me helpt mijn yogaklassen efficiënt te beheren. Het instellen van de dienst was een beetje verwarrend, maar hun klantenservice was heel behulpzaam. Nu kan ik me concentreren op mijn lessen in plaats van me zorgen te maken over het boeken van afspraken.

capterraSofie JansenYogastudio
Rated {score} stars

Ik was eerst een beetje sceptisch over het overschakelen naar een nieuwe boekingssysteem, maar EasyWeek heeft me echt verrast. Het is super eenvoudig en zeer efficiënt. Een paar kleine dingen die nog verbeterd kunnen worden, maar over het algemeen ben ik tevreden.

applestoreSanne de VriesKapperszaak
Rated {score} stars

Ik moet zeggen, ik was aanvankelijk sceptisch over het gebruik van een online boekingssysteem. Maar EasyWeek heeft alle twijfels weggenomen. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft de efficiëntie van mijn sportschool verbeterd. Er is wat ruimte voor verbetering, maar al met al een goede ervaring.

capterraPieter van der MeerSportschool
Rated {score} stars

Geweldig systeem! Ik kan mijn afspraken nu op één plek beheren en het bespaart me zoveel tijd. Mijn klanten vinden het ook geweldig omdat ze hun afspraken gemakkelijk online kunnen boeken. Bedankt EasyWeek!

g2Emma de JongSchoonheidssalon
Rated {score} stars

Ik werk nu een paar maanden met EasyWeek en ik moet zeggen dat het mijn leven een stuk makkelijker heeft gemaakt. Geen gedoe meer met dubbele boekingen of gemiste afspraken. Het systeem is niet perfect, maar de klantenservice is altijd behulpzaam. Ik zou het zeker aanraden.

playmarketJeroen de VriesFotografie Studio
Rated {score} stars

Echt een uitkomst, deze EasyWeek! Het bespaart me zoveel tijd met het inplannen van afspraken. Mijn klanten vinden het ook geweldig, ze kunnen nu zelf hun afspraken inplannen wanneer het hen uitkomt. Top!

g2Elise JansenKapsalon
Veelgestelde vragen

Kunt u het antwoord niet vinden? Neem contact op met ons vriendelijke team.

Wat is No-show bescherming in EasyWeek?

No-show bescherming is een functie in EasyWeek die bedrijven beschermt tegen klanten die niet opdagen voor hun afspraken. Deze functie stelt bedrijven in staat om regels in te stellen die klanten verplichten om een aanbetaling of volledige betaling te doen op het moment van boeken, waardoor het risico op financieel verlies door no-shows wordt verminderd.

Hoe kan ik No-show bescherming instellen voor mijn bedrijf op EasyWeek?

Het instellen van No-show bescherming op EasyWeek is eenvoudig. Ga gewoon naar je accountinstellingen, selecteer de optie 'No-show bescherming' en volg de aanwijzingen om je voorkeursregels in te stellen. Je kunt ervoor kiezen om een aanbetaling of volledige betaling te vragen op het moment van boeken, en de voorwaarden specificeren waaronder een klant kan annuleren of verzetten zonder hun betaling te verliezen.

Als een klant niet op komt dagen voor hun afspraak, word ik dan nog steeds betaald?

Ja, met de No-show beschermingsfunctie, als een klant niet op komt dagen voor hun afspraak zonder passende annulering of verzetten, is de betaling die ze hebben gedaan op het moment van boeken van jou om te houden.

Kan ik de No-show beschermingsregels aanpassen voor verschillende soorten boekingen?

Ja, EasyWeek stelt u in staat om verschillende No-show beschermingsregels in te stellen voor verschillende soorten boekingen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat het beleid kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en risico's die verbonden zijn aan elk type boeking.

Wat gebeurt er als een klant een no-show vergoeding betwist?

Als een klant een no-show vergoeding betwist, raden we u aan direct met de klant te communiceren om het probleem op te lossen. Als u uw vastgestelde No-show beschermingsregels heeft gevolgd en de klant is simpelweg niet op komen dagen voor hun afspraak zonder de juiste annulering of herplanning, heeft u recht om de betaling te behouden.

Blijf bij uw klanten, wij regelen de rest

Probeer EasyWeek voor efficiënt beheer van uw bedrijf. Onze ondersteuning is altijd beschikbaar: 7 dagen per week, gratis op elk tarief.

Concentreer u op uw service, wij zorgen voor de rest

Ondersteunende service

Kies de messenger om contact te maken met het EasyWeek Support Team

WhatsApp Telegram

Vragen? Chat met ons!

We zijn nu onlineSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo
Hoe het werkt