Prijzen
Log in
Websitebouwer

Professionele websitebouwer

Toegankelijke tools voor snelle websitecreatie met een online boekingswidget

Websitebouwer

14 dagen gratis volledige versie

Onbeperkte toegang tot alle plannen voor 14 dagen #2

Gebruik alle functies van ons product absoluut gratis en zonder enige beperkingen. Evalueer de functionaliteit, voordelen en het gemak van EasyWeek.

Blijf gesynchroniseerd vanaf elk apparaat

Ons systeem werkt op smartphones, tablets en in de webversie. Mogelijkheid om boekingen onderweg te beheren!

App StoreGoogle Play
Onze prijzen
  • Geen creditcard nodig
  • Probeer de volledige versie 14 dagen uit
  • Geen verborgen kosten
Gratis
0€
Basisfuncties
Pro Pro
van 9,52€
Geavanceerde functies
Vergelijk alle plannen
Sluit je aan bij de bedrijven die ons vertrouwen

Creëer je succesverhaal met EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Geliefd bij meer dan 10.000 bedrijven voor eenvoudig online boeken.

Rated {score} stars

Ik gebruik EasyWeek voor mijn sportschool en het werkt redelijk goed. Het zou beter zijn als er meer maatwerkopties waren, maar over het algemeen ben ik tevreden.

getappHans van der MeerSportschool
Rated {score} stars

Dit is echt een game-changer voor ons. Geen gedoe meer met handmatige boekingen en het bijhouden van schema's. EasyWeek doet alles voor ons en we hebben meer tijd om ons op onze klanten te concentreren. Super!

capterraLars JanssenAutoreparatiedienst
Rated {score} stars

Echt een uitkomst, deze EasyWeek! Het bespaart me zoveel tijd met het inplannen van afspraken. Mijn klanten vinden het ook geweldig, ze kunnen nu zelf hun afspraken inplannen wanneer het hen uitkomt. Top!

g2Elise JansenKapsalon
Rated {score} stars

Ik was eerst een beetje sceptisch over het overschakelen naar een nieuwe boekingssysteem, maar EasyWeek heeft me echt verrast. Het is super eenvoudig en zeer efficiënt. Een paar kleine dingen die nog verbeterd kunnen worden, maar over het algemeen ben ik tevreden.

applestoreSanne de VriesKapperszaak
Rated {score} stars

Ik moet zeggen, EasyWeek heeft mijn leven veranderd. Als garagehouder had ik het moeilijk om bij te houden wie wanneer kwam. Met deze dienst kan ik alles op één plek zien en beheren. Plus, klanten kunnen zelf hun afspraken maken, wat een groot pluspunt is. Super!

trustpilotBram VisserGarage
Rated {score} stars

Handig appje! Online registratie en een gratis site zijn erg handig.

playmarketVALENTINA KamenchukVerified user
Rated {score} stars

EasyWeek heeft zeker geholpen om mijn praktijk beter te beheren. Ik vind het vooral handig dat patiënten hun eigen afspraken kunnen inplannen en wijzigen. Er zijn enkele kleine problemen, maar over het algemeen ben ik tevreden.

getappJan de VriesFysiotherapie
Rated {score} stars

Het heeft even geduurd voordat ik het systeem onder de knie had, maar nu werkt het prima. Ik kan nu afspraken inboeken zonder dat ik hiervoor de telefoon hoef op te nemen. Scheelt een hoop tijd.

twitterBram de VriesAutogarage
Rated {score} stars

Ik kan niet meer zonder EasyWeek! Het heeft mijn bedrijf echt naar een hoger niveau getild. De automatische herinneringen zijn superhandig, ik heb nu veel minder no-shows. Echt een aanrader!

applestoreLotte van DijkSchoonheidssalon
Rated {score} stars

Super goede app

playmarketJustin PriveVerified user
Veelgestelde vragen

Kunt u het antwoord niet vinden? Neem contact op met ons vriendelijke team.

Wat is de Website Builder functie op EasyWeek?

De Website Builder in EasyWeek is een functie die bedrijven in staat stelt om hun eigen professionele en aanpasbare websites te creëren. Het is een eenvoudig en makkelijk te gebruiken hulpmiddel dat geen programmeervaardigheden vereist. U kunt uw ontwerp kiezen, uw bedrijfsgegevens toevoegen en uw boekingssysteem integreren.

Hoe kan ik de Website Builder gebruiken om mijn boekingssysteem te integreren?

Het integreren van uw boekingssysteem met behulp van de Website Builder is een eenvoudig proces. Nadat u uw website heeft gemaakt, kunt u een 'Nu Boeken' knop toevoegen die rechtstreeks linkt naar uw EasyWeek boekingsplatform. Dit stelt uw klanten in staat om direct vanaf uw website afspraken te boeken.

Heb ik technische vaardigheden nodig om de Website Builder te gebruiken?

Nee, je hebt geen technische vaardigheden nodig om de Website Builder te gebruiken. Ons hulpmiddel is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, en je kunt een professionele website maken met slechts een paar klikken. Bovendien staat ons ondersteuningsteam altijd klaar om te helpen als je het nodig hebt.

Kan ik mijn website aanpassen met behulp van de Website Builder?

Ja, absoluut. Onze Website Builder heeft een reeks aanpassingsopties. U kunt de indeling, kleuren en lettertypen wijzigen, uw logo en afbeeldingen toevoegen en kiezen welke pagina's en secties u wilt opnemen. U kunt de website echt uw eigen maken.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van de Website Builder op EasyWeek?

Door de Website Builder te gebruiken, kunt u een professionele website creëren die uw merk weerspiegelt en uw boekingssysteem integreert. Dit maakt het voor klanten gemakkelijker om u te vinden en afspraken te boeken. Bovendien kan het hebben van een website uw online aanwezigheid verbeteren en uw bedrijf helpen groeien.

14 dagen volledige versie gratis

Gebruik alle functies van ons product absoluut gratis en zonder enige beperkingen. Evalueer de functionaliteit, voordelen en het gemak van EasyWeek.

Onbeperkte toegang tot alle plannen voor 14 dagen

Ondersteunende service

Kies de messenger om contact te maken met het EasyWeek Support Team

WhatsApp Telegram

Vragen? Chat met ons!

We zijn nu onlineSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo
Hoe het werkt