Prijzen
Log in
Groepsevenementen

Groepsregistratie van klanten

Toegankelijke en handige hulpmiddelen voor het maken, configureren en beheren van groepsreserveringen in het CRM-systeem.

Groepsevenementen

14 dagen gratis volledige versie

Onbeperkte toegang tot alle plannen voor 14 dagen #2

Gebruik alle functies van ons product absoluut gratis en zonder enige beperkingen. Evalueer de functionaliteit, voordelen en het gemak van EasyWeek.

Blijf gesynchroniseerd vanaf elk apparaat

Ons systeem werkt op smartphones, tablets en in de webversie. Mogelijkheid om boekingen onderweg te beheren!

App StoreGoogle Play
Onze prijzen
  • Geen creditcard nodig
  • Probeer de volledige versie 14 dagen uit
  • Geen verborgen kosten
Gratis
0€
Basisfuncties
Pro Pro
van 9,52€
Geavanceerde functies
Vergelijk alle plannen
Sluit je aan bij de bedrijven die ons vertrouwen

Creëer je succesverhaal met EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Geliefd bij meer dan 10.000 bedrijven voor eenvoudig online boeken.

Rated {score} stars

Geweldig! EasyWeek heeft de efficiëntie van onze praktijk enorm verbeterd. Het systeem is gemakkelijk te leren en te gebruiken, en onze patiënten vinden het geweldig. Het heeft ons zoveel tijd bespaard. Dank je wel, EasyWeek!

capterraAnnelies BakkerTandartspraktijk
Rated {score} stars

Fantastisch! Dat is het enige woord dat ik kan gebruiken om EasyWeek te beschrijven. Het heeft mijn praktijk getransformeerd. Geen gedoe meer met afspraken, geen gemiste oproepen. Alles is gestroomlijnd en efficiënt. Dank je wel, EasyWeek!

playmarketMarieke JansenTandartspraktijk
Rated {score} stars

Super goede app

playmarketJustin PriveVerified user
Rated {score} stars

Echt een uitkomst, deze EasyWeek! Het bespaart me zoveel tijd met het inplannen van afspraken. Mijn klanten vinden het ook geweldig, ze kunnen nu zelf hun afspraken inplannen wanneer het hen uitkomt. Top!

g2Elise JansenKapsalon
Rated {score} stars

Ik gebruik EasyWeek voor mijn sportschool en het werkt redelijk goed. Het zou beter zijn als er meer maatwerkopties waren, maar over het algemeen ben ik tevreden.

getappHans van der MeerSportschool
Rated {score} stars

Het heeft even geduurd voordat ik het systeem onder de knie had, maar nu werkt het prima. Ik kan nu afspraken inboeken zonder dat ik hiervoor de telefoon hoef op te nemen. Scheelt een hoop tijd.

twitterBram de VriesAutogarage
Rated {score} stars

Ik werk nu een paar maanden met EasyWeek en ik moet zeggen dat het mijn leven een stuk makkelijker heeft gemaakt. Geen gedoe meer met dubbele boekingen of gemiste afspraken. Het systeem is niet perfect, maar de klantenservice is altijd behulpzaam. Ik zou het zeker aanraden.

playmarketJeroen de VriesFotografie Studio
Rated {score} stars

Ik gebruik nu een paar maanden EasyWeek voor mijn fotografiebedrijf en het heeft me veel tijd bespaard. Het plannen van afspraken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De klanten houden er ook van! Ze vinden het handig om online te kunnen boeken en hun afspraken te kunnen beheren.

twitterWillem de VriesFotograaf
Rated {score} stars

Handig appje! Online registratie en een gratis site zijn erg handig.

playmarketVALENTINA KamenchukVerified user
Rated {score} stars

Ik moet zeggen, ik was aanvankelijk sceptisch over het gebruik van een online boekingssysteem. Maar EasyWeek heeft alle twijfels weggenomen. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft de efficiëntie van mijn sportschool verbeterd. Er is wat ruimte voor verbetering, maar al met al een goede ervaring.

capterraPieter van der MeerSportschool
Veelgestelde vragen

Kunt u het antwoord niet vinden? Neem contact op met ons vriendelijke team.

Wat zijn Groepsevenementen in EasyWeek?

Groepsevenementen in EasyWeek zijn een functie die bedrijven in staat stelt om een evenement of afspraak te creëren die tegelijkertijd door meerdere klanten kan worden geboekt. Dit is ideaal voor workshops, webinars, groepslessen, of rondleidingen.

Hoe kan ik een Groepsevenement aanmaken in EasyWeek?

Het aanmaken van een Groepsevenement is eenvoudig. Ga naar de sectie 'Groepsevenementen' in uw account, klik op 'Groepsevenement aanmaken', vul de nodige details in zoals de naam van het evenement, datum, duur, prijs, en het aantal toegestane deelnemers, klik vervolgens op 'Opslaan'.

Kan ik het aantal deelnemers voor een groepsevenement beperken?

Ja, u kunt een maximumlimiet instellen voor het aantal deelnemers voor elk groepsevenement. Dit voorkomt overboeking en zorgt ervoor dat elke deelnemer een optimale ervaring krijgt.

Hoe kunnen mijn klanten een plek reserveren voor een groepsevenement?

Uw klanten kunnen een plek reserveren voor een groepsevenement via het EasyWeek-platform. Ze zullen het evenement vermeld zien in uw schema, waar ze een plek kunnen kiezen en hun reservering kunnen voltooien.

Kan ik boekingen voor groepsevenementen beheren en volgen?

Absoluut! EasyWeek biedt een efficiënt volgsysteem waarmee u het aantal boekingen voor elk groepsevenement kunt monitoren, kunt zien wie heeft geboekt en annuleringen of wijzigingen in boekingen kunt beheren.

14 dagen volledige versie gratis

Gebruik alle functies van ons product absoluut gratis en zonder enige beperkingen. Evalueer de functionaliteit, voordelen en het gemak van EasyWeek.

Onbeperkte toegang tot alle plannen voor 14 dagen

Ondersteunende service

Kies de messenger om contact te maken met het EasyWeek Support Team

WhatsApp Telegram

Vragen? Chat met ons!

We zijn nu onlineSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo
Hoe het werkt