Prijzen
Log in
Klantendatabase

Online Klantenbeheer Software

Een betrouwbaar systeem voor het onderhouden van een klantenbestand en het beheren van gegevens over uw zakelijke gebruikers.

Klantendatabase
0
Totale klantendatabase
0
Nieuwe klanten per maand
0
Terugkerende klanten

14 dagen gratis volledige versie

Onbeperkte toegang tot alle plannen voor 14 dagen #2

Gebruik alle functies van ons product absoluut gratis en zonder enige beperkingen. Evalueer de functionaliteit, voordelen en het gemak van EasyWeek.

Uitgebreid profiel van elke klant

De klantendatabase van EasyWeek is uw onmisbare hulpmiddel voor het verzamelen van informatie over potentiële en huidige klanten. Gebruik notities en attributen om de service te verbeteren en importeer of exporteer gegevens indien nodig.

Blijf gesynchroniseerd vanaf elk apparaat

Ons systeem werkt op smartphones, tablets en in de webversie. Mogelijkheid om boekingen onderweg te beheren!

App StoreGoogle Play
Onze prijzen
  • Geen creditcard nodig
  • Probeer de volledige versie 14 dagen uit
  • Geen verborgen kosten
Gratis
0€
Basisfuncties
Pro Pro
van 9,52€
Geavanceerde functies
Vergelijk alle plannen
Sluit je aan bij de bedrijven die ons vertrouwen

Creëer je succesverhaal met EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Geliefd bij meer dan 10.000 bedrijven voor eenvoudig online boeken.

Rated {score} stars

Super goede app

playmarketJustin PriveVerified user
Rated {score} stars

EasyWeek heeft onze boekingsproces echt soepeler gemaakt. Onze klanten vinden het ook veel gemakkelijker om hun afspraken te beheren. Dank je wel EasyWeek!

getappBram van der MeerSportschool
Rated {score} stars

Echt een uitkomst, deze EasyWeek! Het bespaart me zoveel tijd met het inplannen van afspraken. Mijn klanten vinden het ook geweldig, ze kunnen nu zelf hun afspraken inplannen wanneer het hen uitkomt. Top!

g2Elise JansenKapsalon
Rated {score} stars

Ik was eerst een beetje sceptisch over het overschakelen naar een nieuwe boekingssysteem, maar EasyWeek heeft me echt verrast. Het is super eenvoudig en zeer efficiënt. Een paar kleine dingen die nog verbeterd kunnen worden, maar over het algemeen ben ik tevreden.

applestoreSanne de VriesKapperszaak
Rated {score} stars

Dit is echt een game-changer voor ons. Geen gedoe meer met handmatige boekingen en het bijhouden van schema's. EasyWeek doet alles voor ons en we hebben meer tijd om ons op onze klanten te concentreren. Super!

capterraLars JanssenAutoreparatiedienst
Rated {score} stars

Ik moet zeggen, EasyWeek heeft mijn leven veranderd. Als garagehouder had ik het moeilijk om bij te houden wie wanneer kwam. Met deze dienst kan ik alles op één plek zien en beheren. Plus, klanten kunnen zelf hun afspraken maken, wat een groot pluspunt is. Super!

trustpilotBram VisserGarage
Rated {score} stars

EasyWeek is oké. Het doet wat het belooft en helpt ons met de planning en boekingen. Soms is er een kleine bug, maar over het algemeen ben ik tevreden. Het bespaart ons een hoop werk.

getappPieter JanssenSportschool
Rated {score} stars

Ik ben dol op EasyWeek! Het maakt mijn leven zo veel eenvoudiger. Klanten kunnen zelf boeken en ik kan mijn tijd beter besteden aan het verzorgen van hen in plaats van aan de telefoon te hangen. Absolute aanrader!

trustpilotEls GeurtsSchoonheidssalon
Rated {score} stars

Ik vind het leuk dat EasyWeek me helpt mijn yogaklassen efficiënt te beheren. Het instellen van de dienst was een beetje verwarrend, maar hun klantenservice was heel behulpzaam. Nu kan ik me concentreren op mijn lessen in plaats van me zorgen te maken over het boeken van afspraken.

capterraSofie JansenYogastudio
Rated {score} stars

Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Fijn om te gebruiken, bedankt voor deze aanwinst!

playmarketRein KramerVerified user
Veelgestelde vragen

Kunt u het antwoord niet vinden? Neem contact op met ons vriendelijke team.

Wat is de functie 'Klantendatabase' in EasyWeek?

De 'Klantendatabase' van EasyWeek is een functie die bedrijven in staat stelt om hun klantinformatie te beheren en te organiseren. Het bevat verschillende functionaliteiten zoals het toevoegen, bewerken en verwijderen van klantenrecords, het bijhouden van klantenboekingen en transacties, en meer.

Hoe kan de functie 'Klantendatabase' mijn bedrijf ten goede komen?

De functie 'Klantendatabase' stelt u in staat om al uw klantinteracties op één plek te volgen en te beheren. Het kan u helpen met klantretentiestrategieën, gepersonaliseerde marketing en het verbeteren van de algehele klantenservice.

Is mijn klantgegevens veilig bij EasyWeek?

Ja, EasyWeek is toegewijd aan het waarborgen van de veiligheid van uw klantgegevens. We gebruiken geavanceerde beveiligingsmaatregelen om uw gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en gebruik.

Kan ik mijn bestaande klantendatabase importeren in EasyWeek?

Ja, EasyWeek stelt bedrijven in staat om hun bestaande klantendatabase te importeren. In geval van problemen of uitdagingen, staat ons ondersteuningsteam altijd klaar om te helpen.

Kan ik mijn klantgegevens exporteren van EasyWeek?

Ja, u kunt uw klantgegevens op elk moment exporteren van EasyWeek. Dit kan nuttig zijn voor het maken van back-ups, of voor het gebruik van de gegevens in andere systemen of platforms.

14 dagen volledige versie gratis

Gebruik alle functies van ons product absoluut gratis en zonder enige beperkingen. Evalueer de functionaliteit, voordelen en het gemak van EasyWeek.

Onbeperkte toegang tot alle plannen voor 14 dagen

Ondersteunende service

Kies de messenger om contact te maken met het EasyWeek Support Team

WhatsApp Telegram

Vragen? Chat met ons!

We zijn nu onlineSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo
Hoe het werkt